Merken

VOOR IEDEREEN DIE NIET HEEFT GEHOORD VAN TUCS DE AUTHENTIC. ¿HOE ZOU U HET BESTE BESCHRIJVEN HET MERK?
Wij geloven in het verbinden van culturen en het openen van de geest van de consument om te experimenteren met mode. De combinatie van op maat gemaakte stijl en streetwear, en smelten ze samen met een eigentijdse rand, TUCS spreekt en verbindt met de stedelijke woning, avontuurlijke jeugd. Vervaardigd uit de hoogste kwaliteit materialen, we naadloos mix op maat gemaakte elegantie met Streetwear Trends om een blik te creëren die is zo veelzijdig als het is eigentijds. Ons schoeisel drukt de individualiteit van de drager uit op een manier die geen ander kan. We hebben stijlen variërend van minimaal tot levendig, we streven naar elegantie te creëren en de mal te breken met gedurfde schoeisel.

Sinds zijn oprichting in 1862, met zijn hoofdkantoor in Schwalmstadt (Duitsland), heeft Rohde zijn bedrijfsactiviteiten altijd toegewijd aan een filosofie van kwaliteit en comfort, die een van de meest bekende en veelgeprezen merken ter wereld is geworden , met een aanwezigheid in meer dan 15 landen en meer dan 3 miljoen paar schoeisel dat jaarlijks wordt verkocht.

 

In de winter is Rohde al jarenlang marktleider op het gebied van” Huisschoeisel en comfort Shoes”.

Maar ook in de zomer heeft Rohde een vast marktaandeel die “gevuld” wordt met slippers en sandalen voor een breed publiek.

Makkelijk

Ervaar de lichtheid voor je voeten. 
Een vederlichte rit zoals jij kent anders alleen op blote voeten. Gemaakt van extra zachte en elastische materialen, maakt je Fischer-merkschoen dat je wilt rennen. Geniet van wellness voor je voeten met kwaliteit van de zool tot het bovenlichaam.

Optimale pasvorm

Al meer dan 160 jaar maken we het onze missie voor elke voet om de optimale schoen te creëren. 

Een anatomisch voetvriendelijke vorm en hoogwaardige materialen zijn altijd onze claim geweest.

Ademend

De hoogwaardige, vochtabsorberende en sneldrogende binnenbekleding zorgt voor extra comfort en een gelijkmatige voettemperatuur.Geniet de hele dag van het blijvende gevoel van frisheid.