Tucs

VOOR IEDEREEN DIE NIET HEEFT GEHOORD VAN TUCS DE AUTHENTIC. ¿HOE ZOU U HET BESTE BESCHRIJVEN HET MERK?
Wij geloven in het verbinden van culturen en het openen van de geest van de consument om te experimenteren met mode. De combinatie van op maat gemaakte stijl en streetwear, en smelten ze samen met een eigentijdse rand, TUCS spreekt en verbindt met de stedelijke woning, avontuurlijke jeugd. Vervaardigd uit de hoogste kwaliteit materialen, we naadloos mix op maat gemaakte elegantie met Streetwear Trends om een blik te creëren die is zo veelzijdig als het is eigentijds. Ons schoeisel drukt de individualiteit van de drager uit op een manier die geen ander kan. We hebben stijlen variërend van minimaal tot levendig, we streven naar elegantie te creëren en de mal te breken met gedurfde schoeisel.

¿WAT ZIJN UW GROOTSTE UITDAGINGEN VOOR ZOVER EEN NIEUW MERK VOOR 2018?
De grootste uitdagingen zijn het leren van de industrie en de cultuur achter de rug, om te kunnen de beste en meest Premium schoeisel kunnen we produceren. Wij produceren onze schoenen in onze fabriek in de provincie Alicante/Spanje. Ze zijn allemaal hand gemaakt door de hoogste bekwame (en vriendelijkste) mensen die echt houden van wat ze creëren.

¿HOE VULT TUCS DE HUIDIGE KLOOF TUSSEN STREETWEAR EN LUXE MODE?
We hebben een verschuiving in de markt gerealiseerd, op weg naar consumenten die op zoek zijn naar hogere kwaliteit en meer exclusieve ontwerpen, maar tegen een haalbare prijs. Onze drive komt van de mogelijkheid om de culturen van ondergrondse Streetwear te harmoniseren met elegante, op maat gemaakte kwaliteit en hedendaags design. We hebben ontvet de markt over onze jaren als verslavend mocassins en schoeisel consumenten en hebben gespot een gat in de markt voor schoeisel dat kan zowel gekleed naar beneden en gekoppeld aan formele kledij, en hebben nu in staat geweest om de industriekennis te winnen, verbindingen en de meeste belangrijk is de passie om deze visie om te zetten in werkelijkheid.

¿WAAR ZIE JE HET MERK IN EEN PAAR JAAR TIJD?
We zien ons merk het verkrijgen van de tractie die ons in staat stellen om verbinding te maken met de jeugdige en avontuurlijke mensen van de wereld. TUCS streeft ernaar om een pionier in onze industrie te worden, het mengen van culturen om verschillende en veelzijdig schoeisel te creëren. We zijn op zoek naar degenen die willen worden expressief, niet laat anderen hen te definiëren en de conventionele uitdaging. Dit kan alleen worden bereikt door te breken in de hedendaagse mode-en streetwear markten, in staat om deze culturen te verbinden en mensenwereld wijd te duwen niet alleen de grenzen van de mode, maar zelf.

¿WAT ZIJN DE VOLGENDE STAPPEN VOOR TUCS IN 2019?
Met Unisex ontwerpen, het schoeisel beroep op beide geslachten en in de toekomst lijnen zullen er gender-specifieke stijlen. Het merk zal bekend staan om hun schoeisel, herkenbaar door een merk Label buiten, die ooit gevestigd in deze sector zal kijken naar uitbreiding varieert in accessoires. In het hart van de TUCS merk is een baanbrekende wens om de norm uitdaging en nieuwe trends, en als zodanig zullen we altijd kijken naar de toekomst in een poging om vooruit te blijven van de curve in het ontwerp en het productaanbod. TUCS legt de basis om zich te positioneren als een wereldleider in deze nieuwe en niche markt van hogere kwaliteit en meer exclusieve ontwerpen, maar tegen een haalbare prijs.

Nieuwsgierig? Kom even langs, bel of mail ons gerust!